Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Magnus All (3423 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
fredric napisał:
W kwestii pytania w temacie odpowiem TAK JEST CHUJOWE bo większość piszących uważa się za bardzo mądrych i qrwa elokwentnych a tak na prawdę.......swoją porażkę życiową i kompleksy starają się nadrobić opluwając innych takie kozaki/poltuny(sam sobie wybierz wersję) zza monitora.A w kwestii ilości użytkowników jak już na każdego się zesracie to w pewnym momencie zostanie właśnie te 5% które będzie srało na siebie aż im się znudzi i forum naturalnie zdechnie bo nikt nie będzie chciał tu zaglądać.
Optimus jak mamusia z tatusiem nie wychowała to nic na to nie poradzimy że jesteście niewychowani i obrażacie na lewo i prawo.

nie uwazam zeby to forum bylo ..jowe, poprostu trzeba pewne osobniki ignorowac i odpowiadac tylko tym, ktorym warto poswiecic troche czasu.

Po cholere sie stresowac... , nie po to czlowiek wyjechal z Polandii, prawda ?

jak chca przeklinac to niech przeklinaja- maja prawo do tego, jak chca sie klocic to niech sie kloca,

a jak pluja na siebie, sraja, zygaja i co tam sobie jeszcze wymysla-----to niech tak robia skoro robi im to przyjemnosc ...hehehe

osobiscie uwazam, ze forum jest jak najbardziej ok, wkoncu tylko tutaj moze czlowiek napisac co tak naprawde mysli i nie zostanie zbanowany przez jakiegos nadetego admina ( patrz inne fora). Podoba mi sie ta wolnosc slowa , nawet w takiej formie jaka mozesz tu znalesc.

Na innych forach ( nie bede pisal jakich ale chyba wszyscy wiedza ) siedzi sobie banda pokemonow, ktorzy probuja wymusic swoj tok rozumowania na wszystkich uzytkownikach.... to towarzystwo zrobilo sie juz tak nudne, ze az zygac sie chce czytajac ich posty.

Nienawidze jak jakis pokemon/ leming, uwazajacy sie za Bog wie kogo bedzie mi mowil co i jak mam robic, a co lepsze MYSLEC !

Wiec, stary, jezeli komus nie pasuje to forum niech idzie na inne.....i tak tu wroci...predzej czy pozniej...bo albo go zbanuja albo obzyga sie czytajac wypociny pseudo-ynteligentow

Pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
BiZi napisał:
fredric napisał:
W kwestii pytania w temacie odpowiem TAK JEST CHUJOWE bo większość piszących uważa się za bardzo mądrych i qrwa elokwentnych a tak na prawdę.......swoją porażkę życiową i kompleksy starają się nadrobić opluwając innych takie kozaki/poltuny(sam sobie wybierz wersję) zza monitora.A w kwestii ilości użytkowników jak już na każdego się zesracie to w pewnym momencie zostanie właśnie te 5% które będzie srało na siebie aż im się znudzi i forum naturalnie zdechnie bo nikt nie będzie chciał tu zaglądać.
Optimus jak mamusia z tatusiem nie wychowała to nic na to nie poradzimy że jesteście niewychowani i obrażacie na lewo i prawo.

nie uwazam zeby to forum bylo ..jowe, poprostu trzeba pewne osobniki ignorowac i odpowiadac tylko tym, ktorym warto poswiecic troche czasu.

Po cholere sie stresowac... , nie po to czlowiek wyjechal z Polandii, prawda ?

jak chca przeklinac to niech przeklinaja- maja prawo do tego, jak chca sie klocic to niech sie kloca,

a jak pluja na siebie, sraja, zygaja i co tam sobie jeszcze wymysla-----to niech tak robia skoro robi im to przyjemnosc ...hehehe

osobiscie uwazam, ze forum jest jak najbardziej ok, wkoncu tylko tutaj moze czlowiek napisac co tak naprawde mysli i nie zostanie zbanowany przez jakiegos nadetego admina ( patrz inne fora). Podoba mi sie ta wolnosc slowa , nawet w takiej formie jaka mozesz tu znalesc.

Na innych forach ( nie bede pisal jakich ale chyba wszyscy wiedza ) siedzi sobie banda pokemonow, ktorzy probuja wymusic swoj tok rozumowania na wszystkich uzytkownikach.... to towarzystwo zrobilo sie juz tak nudne, ze az zygac sie chce czytajac ich posty.

Nienawidze jak jakis pokemon/ leming, uwazajacy sie za Bog wie kogo bedzie mi mowil co i jak mam robic, a co lepsze MYSLEC !

Wiec, stary, jezeli komus nie pasuje to forum niech idzie na inne.....i tak tu wroci...predzej czy pozniej...bo albo go zbanuja albo obzyga sie czytajac wypociny pseudo-ynteligentow

Pozdro
zgadzam sie z tobą... wniosek: TO FORUM NIE JEST HUJOWE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Ja myślę,że nasze przekleństwa spowodowane są tym,że idą głęboko z przepony i wyrzucamy na zewnątrz negatywne emocje,Japończycy używają formy kiaaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Aga N
(sandria)
Wiking
He he he dobrze gada dziadek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
4altee napisał:

hehehe jaki bogobojny katolik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
Mateusz Okoń
(kuurc)
Stały Bywalec
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
allegro.pl/listing/user.php?us_id=16549743
Polecam bo mi NAPRAWDE POMÓGŁ!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
fredric napisał:
w takim razie: jakim cudem nadal jestes tu zalogowany skoro tak bardzo Ci sie nie podoba?? glupie jakies.... jest blok skladajacy sie z wielu pomieszczen.... w kazdym pmieszczeniu jest 100 osob.. w jednym dyscyplina: zakaz mowienia prawie o wszystkim, w innym pokoju nakaz myslenia tylko i wylacznie w tej jedynej i wlasciwej idei wspanialej norwegii, w innym pomieszczeniu 100 ludzi luzno ze soba rozmawia, bawi sie, wkurwia na siebie - tak jak w zyciu.. i teraz wchodzi taki Ty do ostatniego pmieszczenia i mowi spokoj: bo wszyscy sobie pojda z tego ociekajacego wolnoscia forum tam gdzie banowanie, nakazy i zakazy sa codziennoscia... salwa smiechu i ta 100 nadal bawi sie w najlepsze a Ty nadal nie wiesz gdzie Twoje miesce.... powodzenia w poszukiwaniach Twojego idealnego forum
dobranoc

hmmmm... moze tutaj sprobuj:
norwegia1.pl/forum/9-Telewizja-Internet-...mojanorwegia-pl.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Coraz bardziej mi się tutaj PODOBA.Oddany Fan
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2